Begravelse blomster

Selv om det kan være vanskelig å finne ord når noen går bort, kan blomster være en fin måte å uttrykke medfølelse på. Blomster kan hjelpe med å skape en verdig og minneverdig seremoni og kan gi trøst til de etterlatte. Her er noen forslag til blomster og arrangementer som kan være passende for en begravelse eller bisettelse.

Kistepynt

Bårebuketter og båredekorasjoner er vanligvis valgt av fjernere familie, venner og bekjente. Disse kan være mindre enn en krans, men likevel veldig vakre og respektable. Vi har et utvalg av vakre bårebuketter og båredekorasjoner som kan sendes til en begravelse eller bisettelse. Se vårt utvalg her.

Bårebukett med røde roser

Kranser er vanligvis valgt av nær familie og venner. Kranser har vanligvis en sløyfe med en hilsen og kan også være valgt av organisasjoner og foreninger. Vi tilbyr et utvalg av vakre kranser som kan sendes til en begravelse eller bisettelse. Se vårt utvalg her.

Blomsterkrans

Blomsterhjerter er vanligvis valgt av nær familie, som barnebarn, men kan også velges av noen som stod spesielt nær den avdøde. Disse kan også settes på en sløyfe med en hilsen. Vi har et utvalg av vakre blomsterhjerter som kan sendes til en begravelse eller bisettelse. Se vårt utvalg her.

Blomsterhjerte

Blomsteranker er ofte valgt av venner eller bekjente. Du kan også velge andre former som f.eks stjerne, sorgpute eller gitar. Vi har et utvalg av vakre blomsteranker som kan sendes til en begravelse eller bisettelse. Se vårt utvalg her.

Blomsterkors kan også være et passende valg for en begravelse eller bisettelse. Disse kan også ha en sløyfe med en hilsen. Vi tilbyr et utvalg av vakre blomsterkors som kan sendes til en begravelse eller bisettelse. Se vårt utvalg her.

Kistepynt er vanligvis fra den eller de aller nærmeste. Vi har et utvalg av vakre kistepynt som kan hjelpe med å skape en verdig og minneverdig seremoni. Se vårt utvalg her.

Hvis du ikke er sikker på hva du skal velge, kan kondolanseblomster være et passende alternativ. Disse er enkle og vakre blomsterbuketter som kan sendes til de etterlatte som et symbol på medfølelse og omtanke.