OM OSS

Blomsten Inger Høyvik AS er en stor Blomsterbutikk i Haugesund med et flott utvalg av gaver og interiør. Vi har stor anseelse innen blomsterbinderi og leverer buketter, dekorasjoner og oppsatser til alle livets faser - glede og sorg; fødsler, bursdager, bryllup, jubileer og begravelser. Vår gave/interiøravdeling overrasker våre kunder; "dere har det andre ikke har" hører vi stadig. Velkommen innom!


Inger Høyvik 

Inger Høyvik

Daglig leder/Blomsterdekoratør

Inger Høyvik er daglig leder og eier i Blomsten Inger Høyvik på Raglamyr. Hun har jobbet med blomster i  hele sitt liv. Blomsten Inger Høyvik finner dere i nye flotte lokaler i Raglamyrveien 5 v/Rusta.


Roald Holmstrøm

Roald Holmstrøm

Kordinator/Kundekonsulent

Roald M. Holmstrøm er gift med Inger Høyvik og er medeier av Blomsten Inger Høyvik på Raglamyr. Er siste ledd i prosessen med sorgbinderi; kjører til kirker og kapeller i regionen og legger på kistedekorasjoner og hjerter. Samt kranser, båredekorasjoner m.m.


Robert Gray

Robert Gray

Blomsterdekoratør/Fagansvarlig

Utdannet seg som blomsterdekoratør i England i 1996 og har jobbet som blomsterdekoratør i Norge siden 2002. Robert Gray har spesialisert seg på sorgbinderi og har publisert 3 begravelsekataloger. Har du spesielle ønsker så er det bare til å ta kontakt.


Per Larsen

Per Larssen

Blomsterdekoratør

40 års erfaring med kundebehandeling og selger. Mange års erfaring med salg fra tekstilbransjen. Har etter flere år blitt en dyktig blomsterdekoratør og har Hovedfokus på å tilfredsstille deg som kunde.