Hvorfor velge Blomsten-Inger Høyvik for dine blomster behov?Velkommen til vår blomsterbutikk i Haugesund

Blomsten-Inger Høyvik.

 

Vi er din ideelle destinasjon for å tilfredsstille alle dine blomster behov. Hos oss vil du finne et bredt utvalg av vakre buketter og dekorasjoner som passer perfekt til enhver anledning. Våre erfarne florister setter sammen unike og skreddersydde blomsterarrangementer som alltid benytter seg av ferske og vakre blomster av høy kvalitet.

 Arbeidsplassen hos Blomstem-Inger Høyvik

Uansett om du trenger blomster til bryllup, fødselsdager, jubileer eller begravelse, så vil du finne det hos oss. Vi tilpasser oss dine spesifikke ønsker, enten du ønsker deg klassiske roser eller en mer moderne og leken stil. Hos oss vil du finne det du trenger.

 Blomsterbukett i vase Rosa Lilla

Vårt dedikerte team av profesjonelle florister står alltid klare til å hjelpe deg med å skape det perfekte blomsterarrangementet. Vi vet at hvert arrangement er unikt, og derfor skreddersyr vi alt etter dine behov.

 Vi er stolte av å kunne tilby rask og pålitelig levering i hele regionen, som inkluderer Haugesund, Karmøy, Sveio, Aksdal og resten av området. Enten du befinner deg langt unna, eller i nærheten av butikken vår på Raglamyr v/Rusta, vil vi sørge for at du får en vakker bukett eller dekorasjon til deg eller noen spesielle.

 Per og Inger forhand blomster kjøllen

Blomster skaper uforglemmelige øyeblikk, og vi vil gjerne hjelpe deg med å skape slike øyeblikk med våre vakre blomsterarrangementer. Vårt team av erfarne florister har en lidenskap for blomster, og er alltid på utkikk etter de nyeste trendene og teknikkene innen blomster faget.

 Vi er ikke bare en blomsterbutikk, men også en destinasjon for inspirasjon og ideer. Besøk oss i butikken vår i Haugesund på Raglamyr v/Rusta, og la oss inspirere deg med vårt utvalg av vakre blomster, planter og dekorasjoner.

 Blomsterbutikken på Raglamyr

Vi setter alltid kunden først, og tar oss alltid tid til å lytte til våre kunder og deres ønsker. Vi er her for å hjelpe deg med å skape uforglemmelige øyeblikk, og vi kan garantere at du vil bli fornøyd med våre produkter og tjenester.

 Blomsterbukett i rosa ton i ton

Bestill i dag, og la oss hjelpe deg med å skape uforglemmelige øyeblikk med våre vakre blomsterarrangementer. Med rask og pålitelig levering i hele regionen, kan du være trygg på at du får blomster som vil skape den perfekte stemningen for enhver anledning. Hos oss vil du finne det du trenger, og mer til.