Rosenes hemmelige vedlikeholdsrutine

For at rosene dine skal få best holdbarhet er det viktig at når du får buketten hjem, gir du stilkene et nytt snitt og plasserer dem i en vase fylt med vann som er rundt 50°C (det er varmt å ta på, men ikke kokende)

Dette hjelper med å åpne opp stilken (får vekk innvendig luft bobler)  og tillate dem å absorbere mer vann, som er avgjørende for deres levetid.

Et annet tips er å gjenta snittet på stilkene annen hver dag. Dette vil holde dem fra å bli tette med bakterier og tillate dem å fortsette å ta inn vann. Pass på å kutte stilkene på en vinkel, slik at de har en større overflate å absorbere vann.

Det er også viktig å holde rosene dine på et kjølig sted. Unngå å sette dem i direkte sollys eller nær varmekilder, da dette kan få blomstene til å visne og bladene til å falle av. Et rom med en temperatur på rundt 18°C er ideelt.
Roser Red Naomi
Til slutt, sørg for å bytte ut vannet i vasen din etter et par dager. Bakterier kan bygge seg opp i vannet, tette stilkene og gjøre det vanskelig for rosene å absorbere vann. Så, gi vasen en god skylling og fyll den opp med frisk, varmt vann.

Ved å følge disse enkle trinnene, vil du være i stand til å nyte din vakre bukett lenger. Så, slapp av og nyt skjønnheten i rosene dine!

Naomi rose

Bildene som er vist i denne posten er av Red Naomi, Porta Nova Unica

vår fineste og beste kvalitet rød rose.